Konijnen Verzorger Adviesbureau
Voor alle vragen... die knagen!

Konijnen Verzorger Adviesbureau

Online sinds 26 januari 2017 en officieel ingeschreven per 08-08-18 bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 72308664 als Konijnen Verzorger Adviesbureau.
Hier kun je terecht voor informatie en advies over konijnen, konijnen en voeding, konijnen en huisvesting en nog veel meer.

SSL Secure Connection

De website is voorzien van een SSL-certificaat waadoor er een beveiligde verbinding gegarandeerd kan worden.

Afgestudeerd Konijnendeskundige

Sam Koopstra is o.a. afgestudeerd Konijnendeskundige aan de Martin Gaus Academie Daarnaast heeft Sam opleidingen gevolgd aan o.a. de Tinley Academie en diverse cursussen bij Dierentrainer Bernice Muntz.
 

Facebook

Wij zijn te vinden op Facebook met onze bedrijfspagina Je kunt ons volgen en vragen aan ons stellen. Binnenlands en buitenlands nieuws volg je ook via onze Facebookpagina

You-Tube

Nijnflix is het You-Tube kanaal van Konijnen Verzorger Adviesbureau en Bunnyflop Konijnen Webshop. Je kunt je subscriben en op deze manier op de hoogte blijven van alle ins and outs rondom konijnen.

Bunnyflop Konijnen Webshop

Sinds 09-02-19 hebben wij onze eigen webshop met geweldig leuke, mooie en lekkere maar vooral gezonde producten. Klik op deze link om de webshop te bezoeken. Wij bieden een geweldig assortiment vol (exclusieve) gezonde, lekkere en leuke producten.
 
Web Hits
Op zoek naar gezonde en lekkere maar ook leuke producten voor konijnen geleverd met advies indien nodig?
Kom langs bij Bunnyflop Konijnen Webshop